Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik vrlo kritičan

Barišić: Dinamo ne smije biti tako nepripremljen

'sport.....zagreb.....05.03.2009.  stadion maksimir - izvrsni odbor nk dinamo / mirko barisic     Photo: Marko Lukunic/Vecernji list'
'Marko Lukunic/Vecernji list'
18.10.2009.
u 19:51

Mirko Barišić obično je govorio u rukavicama, teško se i sjetiti kad se od njega mogla čuti ozbiljnija kritika ili nekakav teži glagol. Netom nakon poraza Dinama od Zagreba suzdržao se od komentara, ali jučer je ipak odlučio reći pokoju riječ o jadnom izdanju plavih.

– Preživio sam, morao sam. Ali događa se naša stara boljka, ne uspijevamo u kontinuitetu dobro igrati, a nije to momčad koja ne zna igrati. No, neke nam se stvari ne smiju ponavljati i tome treba stati na kraj – govorio je Barišić.

Na što mislite?

– Na gostovanje u Amsterdamu, tamo ne smijemo biti kao u Kranjčevićevoj. Ma ne može se dogoditi da u utakmicu uđemo s toliko nervoze, psihološki nepripremljeni. Nemoguće je da budemo tako nemoćni prema suparničkom bloku – veli Barišić.

Ovo je lijepa packa plavog predsjednika treneru Krunoslavu Jurčiću.

– Nije, ne treba to tako shvatiti. Ali i on uči. Jurčić je naš izbor, naš čovjek i stojimo iza njega. Nije sporno da imamo odličan rezultatski niz, da smo u Europi, da smo uvjerljivo prvi u prvenstvu, ali utakmice kao ova sa Zagrebom Dinamu se ne smiju događati.

Skupština Dinama sastat će se danas, ali ne očekuju se nekakve veće teme.

– Bit će riječi o financijskoj bilanci, to je godišnja obveza. Tema će biti i nagrade koje želimo uvesti, Skupština ih mora ugraditi u statut. Jer, sljedeće godine Građanski, dakle Dinamo, slavi 100 godina – veli Barišić.

Nagradu "Dinamov ponos" zacijelo će dobiti generacija 1967. (a ne Zdravko Mamić), a o "Maksmirskom lavu" odlučit će igrači.

Ključne riječi

Komentara 2

JM
ja-ma
20:06 18.10.2009.

Prodali ste Štimcu tekmu,a sada tu laprdate.Štimac i Mamić se vječito pljuju,no to je samo predstava za javnost.

DO
DONJA
20:24 18.10.2009.

A što bogec zna o nogometu,Dinamo je igrao kao Engleska u Ukrajini!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije