Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dani Olmo
Povratak na članak

Barcina klinca u Dinamo je doveo Baleov menadžer!

Mladić je doista bio Barcelonina velika nada, ali zavlačio je s novim ugovorom, a iduće bi ljeto bio slobodan pa se nagađa da ga je zato klub prodao

Komentari 10

Avatar petrolio
petrolio
12:30 01.08.2014.

nevjerojatno kako neki pljuju na sve pozitivno vezano uz dinamo, da je ovakvog talenta doveo hajduk, ne bi se moglo živjeti od hvalospjeva po novinama i forumima, a kad ga dovede dinamo onda kao ništa ne valja!?! kad dinamo proda halilovića za dobre novce onda to kao ne valja jer se rasprodaju mladi igrači, kad dinamo kupi odličnog mladog igrača, onda to opet ne valja?!? lijepo priznajte da vam smetaju svi uspjesi dinama i gotovo, čemu gluma!??

VL
MA
matejdvdinamo
10:17 01.08.2014.

sta ste dosadni s tim:"ne valja da valja ne bi u dinamo". sacekajte pogledajte ga pa onda procjenite kakav je a ne ovako

VL
Avatar štrumpf
štrumpf
10:55 01.08.2014.

Činjenice pokazuju da se radi o dobrom igraču.. Od 6 sezina 5 puta najbolji strijelac,Barcelonin bivši igrać i dobar menađer koji sigurno nebi ga zastupo da se ne radi o kvalitetnom igraču.... Ali vrijeme bude sve pokazalo ali da Dinamo napravio vrhunski potez to je sigurno...

VL
MA
majeltomoguce
11:46 01.08.2014.

Pa htio ga je Chelsea, to je to! A on odlazi jer ga ovi ne guraju još niti u Barcu B, pa ne želi potpisati ugovor ... a tu je i Halilovićev prelazak, pa je i to možda bio neki deal Dinama i Barce ... Bilo kako bilo u tim godina nitko nije igrač, već samo talent i vrijeme će pokazati.

VL
AM
Amerikano
12:26 01.08.2014.

Ma da on nešto vrijedi, otišao bi u hajduk, ipak je hajduk samoproklamirani veliki klub. Ništa ne očvrsne mladog čovjeka nego kad šest mjeseci plaću nije dobio.

VL
MA
mangup
10:48 01.08.2014.

ovi komentari ''da valja ne bi došao u dinamo'' nemaju veze sa zdravom pameću, ili je jal pa se nema poštovanja prema Dinamu ili debilizam pa se nema samopoštovanja... jel tako i ženu kad gledaš razmišljaš, da valja, ne bi sa mnom bila? koji idioti majko mila...

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
11:48 01.08.2014.

Gazda i duša hrvatske nogometne svetinje gospon Zdravko radi čuda u balkanskom nogometu i ne treba se iznenaditi ukoliko če ovog mladiča u smjeru balkana slijediti i Iniesta, Xavi i Messi..

VL
NE
neki
09:52 01.08.2014.

Da valja ostao bi u Barceloni, ili bi otišao u neki klub petice ako ima problema s Barcelonom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.