Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pedro nezadovoljan

Barcin junak promatrao slavlje sa strane: Ovo je teška situacija za mene!

Pedro
Foto: Twitter screenshot
12.08.2015.
u 12:24

– Oduševljen sam što je Pedro bio taj koji je zabio pobjednički gol – kazao je Messi

Barcelonin junak u sinoćnjoj utakmici Uefina Superkupa, napadač Pedro, već dulje vrijeme na izlaznim je vratima kluba. Nezadovoljan minutažom kod trenera Luisa Enriquea odlazak vidi kao jedino rješenje.

– Ne želim napustiti klub, ali ovo je komplicirana situacija. Nije pitanje novca, već kontinuiteta. Želim igrati, a Luis Enrique preferira neke druge igrače – kaže Pedro kojeg u svojim redovima želi Manchester United.

– Sretan sam što smo osvojili novi trofej. Uvijek dajem sve za klub i nadam se da ću moći tako nastaviti. Ne znam je li mi ovo bila posljednja utakmica za Barcelonu – rekao je napadač, no snimka slavlja u Tbilisiju govorila je nešto drugo. Dok su njegovi suigrači skakali i pjevali, on je sa strane promatrao i lagao zapljeskao.

Ipak, riječi podrške uputio mu je i veliki Leo Messi:

– Oduševljen sam što je Pedro bio taj koji je zabio pobjednički gol. Osobno ne znam koja će biti njegova odluka, ali mi smo svi uz njega i svi ćemo ga podržati. Želimo mu sve najbolje s obzirom na ono što je dao za klub.

>>Nastavljamo dalje, dolazi još jedan trofej vrlo brzo!

>>Ljepotica godine! Barcelona u 115. minuti zabila za pobjedu 5:4 protiv Seville!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije