Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treći trijumf uzastopno

Barcelonini igrači i navijači slave naslov španjolskog prvaka

Barcelona (1)
Foto: AFP
1/10
13.05.2011.
u 20:35

Barcelonini igrači i navijači rezervirali su petak navečer za proslavu trećeg naslova španjolskog prvaka zaredom. Slavili su ulicama Barcelone...

Dva kola prije kraja prvenstva, remijem u Valenciji s Levanteom (1:1), nogometaši Barcelone osvojili su naslov španjolskog prvaka. Kataloncima je to treći uzastopni naslov, a  21.  ukupno.

– Trofej je za naše navijače i znat ćemo ga zajedno s njima proslaviti na ulicama našega grada. Navijači zaslužuju našu ljubav, jer smo i mi svaki dan osjećali da oni stoje uz nas i ta nam je potpora bila jako važna – kazao je Xavi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije