Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI VEZNJAK

Barcelona slavila i vratila se na prvo mjesto, ali Rakitić je razočaran. Evo zbog čega

Ivan Rakitić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/5
19.10.2019.
u 17:03

Vatreni i dalje dobiva mrvice jer je u devet prvenstvenih kola ove sezone samo jednom bio u početnom sastavu. Dva je puta bio neiskorištena zamjena, jednom ga nije bilo ni u zapisniku, a ukupno je odigrao svega 167 minuta.

Nogometaši Barcelone barem na nekoliko sati preuzeli su vrh ljestvice španjolskog prvenstva zahvaljujući 3-0 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Eibara u susretu 9. kola Primere.

Barcelonu je u prvom poluvremenu u vodstvo doveo Griezmann (58), a u nastavku su se u strijelce još upisali Messi (58) i Suarez (66).

Hrvatski reprezentativni veznjak Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu od 79. minute. Vatreni tako i dalje dobiva mrvice jer je u devet prvenstvenih kola ove sezone samo jednom bio u početnom sastavu. Dva je puta bio neiskorištena zamjena, jednom ga nije bilo ni u zapisniku, a ukupno je odigrao svega 167 minuta.

Barcelona sada ima 19 bodova, jedan više uz utakmicu više od drugog Reala iz Madrida koji od 21 sat gostuje kod Mallorce, a dva više od treće Granade koja je u petak svladala Osasunu s 1-0. Eibar je 14. s devet bodova.

Ključne riječi

Komentara 6

SS
ssssssssss
23:07 19.10.2019.

Najbolji Hrvatski igrac u povijesti bez premca , neka pati koga smeta.

KR
Kradezeovac
17:58 19.10.2019.

On vise nije igrac za Barcelona. Nazalost ni za reprezentaciju u pocetnoj postavit.

PR
prajdali100
18:09 19.10.2019.

Prošle godine ga iskorištavali do maksimuma !!! Odlučio veliki derbi sa Realom.Sjajan.I kad mu je trebalo poboljšati ugovor dovedu tog Nizozemca i Rakitića praktično otpišu.Beskrupulozni gadovi,dabogda sve izgubili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije