Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVIJE GREŠKE

Barcelona se žalila Uefi: Sudac Stark ne zna pravila!

wolfgang stark
DPA/Pixsell
05.04.2013.
u 10:34

Svjesni smo da se pogreške sudaca mogu dogoditi, ali nas čudi da sudac ovako važne utakmice ne zna pravila - rekao je glasnogovornik Barcelone Toni Freixa.

Barcelona je Uefi poslala službeni prigovor na suđenje Wolfganga Starka u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a.

U Barceloni smatraju da ih je njemački sudac oštetio u dva navrata. Nije zaustavio igru kad su Javier Mascherano i Jordi Alba bili na podu te priznao pogodak Zlatana Ibrahimovića kojeg je zabio iz zaleđa.

- Očito je da sudac nije poštivao pravila. Kad su dva igrača na tlu, sudac mora zaustaviti igru što on nije napravio. Svjesni smo da se pogreške sudaca mogu dogoditi, ali nas čudi da sudac ovako važne utakmice ne zna pravila - rekao je glasnogovornik Barcelone Toni Freixa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije