Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Barcelona se priključila Juventusu u utrci za Pirla

\'Real Madrid\'s Kaka (R) fights for the ball with Andrea Pirlo (L) of AC Milan during their Champions League soccer match at the San Siro stddium in Milan November 3, 2009.    REUTERS/Alessandro Bian
Reuters
25.02.2011.
u 10:20

Pep Guardiola u njemu vidi savršenu opciju da u roataciji zamjeni Xavija.

Milanov Andrea Pirlo već je neko vrijeme na meti Juventusa, a sada se listi zainteresiranih pridružila Barcelona. Iskusni talijanski internacionalac s rossonerima ima ugovor do ljeta.

Stara dama na posudbi ima Liverpoolova Alberta Aquilanija i ako ga ne uspiju zadržati u Torinu, u 31-godišnjem veznjaku vide pravu zamjenu.

A Pep Guardiola, pišu španjolski mediji, u njemu vidi savršenu opciju da u rotaciji zamjeni Xavija i vjeruje kako mu Talijan može sjajno koristiti kao uzor talentiranim mladićima koji pokušavaju izboriti mjesto u prvoj momčadi.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
11:13 25.02.2011.

Pirlo je kao i Xavi već prešao tridesetu i to im je zapravo samo nekakvo prijelazno rješenje dok im Fabregas u paru s Iniestom predstavlja ipak nešto dugoročniju opciju. Stoga radije iskeširajte kolko Arsenal traži bez obzira kaj je Pirlo zadnjih godina bio jedan od nekoliko najboljih centalnih veznih u svijetu. PS: ne zaboravite i na našeg Luku...mlađi je i jeftiniji !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije