Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša politika
Povratak na članak

Barcelona podsjeća na Real, ali prije dolaska Zinedinea Zidana

Loš odabir igrača, propuštene prilike... Sada još samo Valverde može izvesti čudo i okrenuti povijesni klub prema boljim danima

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
20:40 25.08.2017.

Do dolaska Zidanea ???? Ancelotti je uzel "Decimu" i prije tog istog Zidanea uzel za pomoćnika !!! Inače da, Andres Iniesta djeluje usamljeno, sporo i samo jednostavno zato kaj je star i potrošen. Xavia više ni i to je ključ cijele priče. Dok su obojica bili mlajši osvajala je i španjolska repka se kaj se moglo ali ah....Real je najbolji klub na svijetu, a Barca tek druga v Španjolskoj >;-))

VL
Avatar MSN
MSN
21:03 25.08.2017.

Imate par grešaka u tekstu, npr. Busquets nije malac, Dembele nije potencijalno pojačanje, potpisao je već, a Paco nije Alcancer nego Alcacer. A što se tiče samoga teksta, sve dobre stvari moraju doći kraju, ali vrijeme je za stvaranje noveve i moćne Barce, ovo dovođenje Dembelea me uvjerilo da Barcina uprava ipak ima nešto u glavi i da bi na kraju i moglo biti nešto od kluba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.