Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP KRALJA

Barcelona pobijedila Elche 5:0, Rakitić i Pašalić odigrali jako loše

Barcelona
Reuters/PIXSELL
09.01.2015.
u 00:04

Zabijali su Neymar (35. i 60.), Suarez (40.), Messi (45.) i Jordi Alba (56.)

Barcelona je u prvom susretu osmine finala Kupa kralja na Nou Campu pobijedila Elche sa 5:0, a igrali su Ivan Rakitić i Mario Pašalić. Nažalost, njihov učinak bio je jako skroman iako su obojica odigrali svih 90 minuta.

I dok se za Pašalića očekivalo tako nešto jer ipak je njegova momčad stigla na teško gostovanje, od Rakitića se zbog silnih kritika koje su upućene na njegov račun, ipak očekivalo da dokaže kako je igrač za Barcelonu. Ovaj put to nije uspio i nadajmo se svi skupa da će mu se vratiti samopouzdanje pa će pokazati što zna i može.

No njegova igra nije utjecala negativno na ostatak momčadi, sjajni su bili Neymar i Suarez, a i Messi je standardno doprinosio svojih potezima. Ali trebalo je čak 34 minute da Elche poklekne. Zabio je Neymar i time skinuo s Barce veliki teret, ponajviše zbog loše forme u posljednje vrijeme, a i nešto manje zbog činjenice da je prije tog pogotka Elche imao neke poluprilike.

Otvorilo se nakon te 35. minute i u 40. minuti Suarez "podebljava", da bi već u 45. Neymara srušio Roco i omogućio Messiju da se s bijele točke upiše u strijelce.

S obzirom da je već nakon 45 minuta bilo riješeno pitanje pobjednika i putnika u četvrtfinale, drugi dio bio je u nešto slabijem ritmu, ali Barcelona je ipak zabila još dva gola. U 56. Jordi Alba i u 60. Neymar. Potom je sve otišlo u brzinu ili dvije niže i svi su čekali kraj.

>> Stoičkov: Barcelona je u kaosu, a Rakitić nije dovoljno dobar za klub!

Komentara 1

IM
IME99
06:39 09.01.2015.

Pogledajte kometat iste utakmice u 24sata !!!!! Ivan Rakitić odigrao je svih 90 minuta za domaće, baš kao i Mario Pašalić za goste. Svoj su dio posla odradili dobro, ali u sjeni majstora iz napada Barcelone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije