Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Barcelona osim Srne još na meti ima dvojicu igrača

Darijo Srna
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
16.11.2016.
u 20:24

Srna je već 13 godina član Šahtara i predsjednik ukrajinskog kluba Rinat Ahmetov obećao mu je da će ga pustiti u Barcelonu, ako dođe do njihove ponude. Za Šahtar je odigrao rekordnih 500 utakmica i zabio 48 golova

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna (34), švicarski reprezentativac Stephan Lichtsteiner (32) i Srbin Branislav Ivanović (32) glavni su kandidati za zamjenu Aleixa Vidala u redovima španjolskog velikana Barcelone.

Prema pisanju španjolskih medija Luis Enrique još nije donio konačnu odluku, a glavni kandidati za prelazak na Camp Nou su Srna, Lichtsteiner i Ivanović.

Španjolci tvrde kako će jedan od njih trojice do konca sezone mijenjati Vidala, a na ljeto bi u Barcu trebao doći branič Valencije Joao Cancelo za kojeg Katalonci nude 25 milijuna eura.

Srna je već 13 godina član Šahtara i predsjednik ukrajinskog kluba Rinat Ahmetov obećao mu je da će ga pustiti u Barcelonu, ako dođe do njihove ponude. Za Šahtar je odigrao rekordnih 500 utakmica i zabio 48 golova.

Lichtsteiner od 2011. nosi dres Juventusa, a prije toga je igrao za Lazio, Lille i Grasshopper. Ivanović je član Chelsea od 2008. godine, a na koncu ove sezone ističe mu ugovor. Igrao je i za moskovski Lokomotiv i OFK Beograd.

Vidal je stigao u Barcelonu 2015. iz Seville i trebao je biti zamjena za Dania Alvesa koji je preselio u Juventus, međutim do sada nije opravdao očekivanja.

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Komentara 2

AL
Alza
22:53 16.11.2016.

Srni svaka cast ali pisete gluposti. On nije bio interesantan za Barcelonu kada je bio na vrhuncu.

JA
janLustig2
10:15 17.11.2016.

Barcelona ga kupuje već 15 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije