Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA SLAVIO
Povratak na članak

Barcelona opet kiksala, Atletico preuzeo vrh

Atletico se popeo na sam vrh domaćom pobjedom protiv Valladolida 2-0

Komentari 1

DU
Deleted user
12:37 06.12.2020.

Strašno. Nemrem vjerovat od kud vam informacije a, onda i inspiracija za pisat izvješće o utakmicama???? Ter Stegen ispustil loptu kod prvog gola??Kod drugog nije dobro reagiral? Možda da ste provjerili onda bi znali da mu prvi zabil njegov igrač Mingueza a, skoro je obranil. Drugi je dobil zbog greške Lengleta koji je pustil loptu i golmana stavil u probleme. Ak već tražite krivca, slobodno napišite da je to Messi. Čovjek je krivo dodal 90% lopti, za ni jednom nije potrčal. Indolentno, sebično, prepotentno. Čovjek za kojeg sam mislil da je najbolji, ovak se sramotit?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.