Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSEA SLAVIO

Barcelona opet kiksala, Atletico preuzeo vrh

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid
ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.12.2020.
u 23:38

Atletico se popeo na sam vrh domaćom pobjedom protiv Valladolida 2-0

Nogometaši Barcelone doživjeli su poraz u 12. kolu Primere izgubivši 1-2 kod novoga prvoligaša Cadiza zahvaljujući katastrofalnim pogreškama vratara Marca-Andrea ter Stegena. 

Da u Cadizu neće biti lako po Katalonce vidjelo se već u 9. minuti kada je Gimenez doveo domaćine u vodstvo nakon velike pogreške vratara Ter Stegena, koji je ispustio loptu. Barca je izjednačila autogolom Alcale (56), da bi pobjedu Cadizu i četvrti poraz Barce donio veteran Alvaro Negredo iskoristio nesmotreno dodavanje ter Stegena.

Cadiz se već nakon 11. kola može pohvaliti pobjedama nad najvećima jer je ranije slavio s 1-0 kod Real Madrida.  

Atletico se popeo na sam vrh domaćom pobjedom protiv Valladolida 2-0. Prvo poluvrijeme je završilo 0-0, da bi u drugom pogocima Thomasa Lemara (56) i Markosa Lllorentea (729 stigao do sedme uzastopne pobjede u Primeri. Atletico je sada prvi sa 26 bodova, Cadiz je peti s 18, a Barcelona tek sedma s 14 bodova. 

Chelsea preuzeo vrh

Nogometaši Chelsea novi su vodeći na ljestvici engleskog prvenstva nakon što su u posljednjem susretu subotnjeg programa 11. kola na svom Stamford Bridgeu svladali Leeds United sa 3-1 (1-1).

Dvoboj nije dobro počeo za plave, gosti iz Leedsa poveli su golom Bamforda (4) koji je obišao istrčalog vratara Mendyja i zatim pogodio prazan gol. Ipak, do poluvremena je Chelsea poravnao preko Girouda (27) koji je ubačaj Jamesa skrenuo u mrežu. U nastavku je Zouma (61) glavom nakon kronera doveo Chelsea u vodstvo, da bi pobjedu potvrdio Pulišić (90+3) u sudačkoj nadoknadi.

Hrvatski reprezentativni veznjak Mateo Kovačić igrao je za Chelsea od 67. minute te je bio začetnik akcije za treći gol. On je sa sredine igrališta poslao loptu za Wernera koji je projurio po desnom krilu prije no što je ubacio na peterac gdje je natrčao Pulišić i postavio konačni rezultat.

Vodeći Chelsea sada ima 22 boda, jedan više od Tottenhama, kojega u nedjelju očekuje veliki gradski derbi protiv Arsenala, te Liverpoola, koji će u nedjelju ugostiti Wolverhampton Wandererse.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:37 06.12.2020.

Strašno. Nemrem vjerovat od kud vam informacije a, onda i inspiracija za pisat izvješće o utakmicama???? Ter Stegen ispustil loptu kod prvog gola??Kod drugog nije dobro reagiral? Možda da ste provjerili onda bi znali da mu prvi zabil njegov igrač Mingueza a, skoro je obranil. Drugi je dobil zbog greške Lengleta koji je pustil loptu i golmana stavil u probleme. Ak već tražite krivca, slobodno napišite da je to Messi. Čovjek je krivo dodal 90% lopti, za ni jednom nije potrčal. Indolentno, sebično, prepotentno. Čovjek za kojeg sam mislil da je najbolji, ovak se sramotit?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije