Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rakitić ga nagovara
Povratak na članak

Barcelona nudi 20 milijuna eura i Alena Halilovića za željenog napadača

Za Halilovića su zainteresirani i drugi klubovi, ali autor članka na Mundo Deportivo tvrdi da se Alenu već javio veliki prijatelj Ivan Rakitić te mu savjetovao da prihvati ponudu Seville

Komentari 7

AM
Ameise
19:21 12.04.2016.

Panj

VL
TF
tony.franzz
21:25 12.04.2016.

Sevilla

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
10:08 13.04.2016.

Sevilla trazi 40 milijuna eura, a Barcelona im nudi 20 i Halilovica! Da li me moja matematika vara ili su u Barceloni procijenili Halilovica na 20 milijuna eura!? Halilovic je igrao za Barcelonu B koja je ispala iz druge spanjolske lige, a cak ni u takvom timu nije bio standardni igrac. Sada igra za Sporting Gijon, tim koji ce najvjerojatnije ispasti iz prve spanjolske lige, a ni u takvom timu nije standardni igrac. Na cemu su to u Barceloni?

VL
PK
PKE
19:18 12.04.2016.

Alene, molim te nemoj otići u taj klub. Prevelik si igrač. Neka Barcelona te prodaje Arsenalu ili West Hamu gdje ćeš naprijedovati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.