Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIMERA

Barcelona kod Athletica ostala bez pobjede, sudac nije dosudio penal u 95. minuti

Barcelona - Valencia
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
10.02.2019.
u 23:15

Valencia je kod kuće protiv Real Sociedada odigrala 0-0, i to je čak 13. remi za Valenciju, po čemu su vodeći u Primeri

Nogometaši vodeće Barcelone su u nedjelju u gostima kod Athletic Bilbaa odigrali 0-0, ali domaćini imaju za čime žaliti jer su propustili nekoliko odličnih prigoda. Ivan Rakitić je u dresu Barce odigrao cijeli susret pruživši solidnu partiju.

Dan ranije u madridskom derbiju Real je kao gost svladao Atletico s 3-1, a Luka Modrić je asistirao za treći pogodak. Vodeća Barcelona ima 51 bod, slijedi Real s 45, te Atletico Madrid s 44 boda.
 
U prvoj utakmici nedjeljnog programa 23. kola španjolskog prvenstva nogometaši Leganésa s uvjerljivih su 3-0 svladali Betis, a sva tri pogotka za domaću momčad postigao je Marokanac Youssef En Nesyri. Marokanski 21-godišnji napadač prvi put je svladao vratara Betisa u 22. minuti, drugi gol je postigao u 36. minuti, a treći u 66. minuti.
 
 Valencia je kod kuće protiv Real Sociedada odigrala 0-0, i to je čak 13. remi za Valenciju, po čemu su vodeći u Primeri.

>> Pogledajte kolike su plaće najboljih nogometaša na svijetu

Ključne riječi

Komentara 2

NI
NikoCro
06:29 11.02.2019.

Koji penal ocito ne pricamo u istoj tekmi

GE
genex
01:19 11.02.2019.

ma koji K penal?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije