Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raketa zabio

Barcelona kiksala, Rakitić spriječio Atletico da preuzme vrh!

Lionel Messi
Reuters (Ilustracija)
19.01.2014.
u 22:50

Našem reprezentativcu to je bio deveti ovosezonski gol u Primeri, a ima i osam asistencija

Levante je priredio veliko iznenađenje u 20. kolu španjolske lige. Ugostio je vodeću Barcelonu i uspio izvući bod, završilo je 1:1.

Domaća momčad povela je u desetoj minuti, Vyntra je bio strijelac, a Barca je izjednačila devet minuta kasnije preko Piquea, koji je zabio na asistenciju Xavija. Malo tko je tada vjerovao da će takav biti i konačan rezultat, ali Levante se uspješno obranio do kraja.

Katalonci su ukupno uputili 17 udaraca, a domaćini sedam, a nije pomoglo ni to što je Lionel Messi odigrao cijelu utakmicu.

A svi su očekivali da će kiks Messija i društva iskoristiti Atletico Madrid i preuzeti vrh ljestvice, ali to se nije dogodilo. Madridska momčad odigrala je 1:1 protiv Seville i ostala bodovno izjednačena s Barcom. Villa je u 17. minuti doveo Atletico u vodstvo, a izjednačio je u 72. Ivan Rakitić iz jedanaesterca.

Našem reprezentativcu to je bio deveti ovosezonski gol u Primeri, a ima i osam asistencija.

Ovakav rasplet najviše odgovara madridskom Realu koji sada ima samo jedan bod zaostatka za vodećim dvojcem.

Komentara 2

UN
unbekant
10:44 20.01.2014.

Rakitic,jedna (jos ni je gotova)sezona,9 zabijeni golova,8 asistencija…….bravo Rakiticu,gdjesu sada oni sto velicaju Modrica,a o ovom decku,samo usputno komentiranje.

DV
dean.vukovic.92
07:05 20.01.2014.

Sad ce biti jako interesatno tko ce osvojiti spansku ligu. Neka rat pocne i mislim da bi Barcelona trebala da kupi Rakitica i da proda onog Songa i Afleja. Barcelona je dala sansu Montoji a i igrali su bez inijeste i Nejmara, sancez je igrao jako lose. Treneru Barcelone je bolje da nadje nesto specijalno kako ce igrati ako oce da osvoje spansku ligu. Ja jos uvijek mislim da bi oni trebali da kupe odbranenog igraca i mislim da ce ig Manchester City razbiti jel ovaj presjednik barcelone nema pojma koga kupuje. Neka najbolji tim osvoji ligu tko god bijo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije