Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Barcelona je obnovila interes za Halilovića, a kada dolaze u Zagreb ne znam

Zoran Mamić
Slavko Midžor/PIXSELL
08.02.2014.
u 13:24

- Ne opterećujem se brojkama niti hvatam ikoga. Normalno da želim svaku utakmicu odigrati što bolje i pomoći momčad, a s obzirom na to da sam napadač onda je najbolja pomoć zabiti gol - rekao je Čop uoči Rijeke.

Dinamo nakon pobjede u Puli protiv Istre, u nedjelju gostuje na Kantridi u derbiju 21. kola Prve HNL kod Rijeke. Glavno pitanje je stanje travnjaka, a evo što je o tome rekao trener plavih Zoran Mamić.

- Imam oprečne informacije jer mi s jedne strane govore da je teren katastrofalan, a s druge da je stanje jako dobro. Iskreno, više vjerujem ovoj prvoj varijanti, ali bit će jednako i nama i njima tako da se moramo prilagoditi. Uostalom, prije par dana smo u Puli na izuzetno teškom terenu pokazali da možemo prilično kvalitetno odigrati utakmicu unatoč svemu - rekao je Mamić, koji biranim riječima govori o sljedećem protivniku:

- Rijeka je druga na tablici, zaslužuju najveći mogući respekt jer imaju dobre rezultate i nisu slučajno tu gdje jesu. Ipak, kao što sam već nekoliko desetaka puta ponovio: što se tiče Hrvatske, ako Dinamo ima dobar i kvalitetan pristup te angažman kakav treba biti uz poštivanje zahtjeva koje stavimo pred igrače – onda odlučuje Dinamo; uz dužan respekt prema svima.

Mamić u Rijeci ne može računati na Brozovića, Husejinovića i Pivarića.

- Svi drugi su u momčadskom treningu, a naravno da postoje male poteškoće nakon utakmice u Puli. Taravel? On je spreman za puni angažman, ali dugo nije trenirao s momčadi tako da nije u optimalnom stanju, no konkurirat će za susret.

Rijeka je najveći konkurent

Najveća prijetnja Riječanima biti Duje Čop.

- Mogu reći da s veseljem i nestrpljenjem čekamo derbi utakmicu. Veselimo se punom stadionu i dobroj atmosferi te očekujemo dobru utakmicu i pobjedu Dinama. Rijeka nam je trenutno najveći konkurent i najbliže su nama pa se logično očekuje spektakl kojem se i mi nadamo.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Na Kantridi ćemo gledati i dvoboj dva najbolja topnika lige, Benka i Čopa.

- Ne opterećujem se brojkama niti hvatam ikoga. Normalno da želim svaku utakmicu odigrati što bolje i pomoći momčad, a s obzirom na to da sam napadač onda je najbolja pomoć zabiti gol - rekao je Čop, pa dodao:

- Ovo je svakako dobro razdoblje za mene, ali tek je počeo nastavak sezone, ima još puno utakmica i želim ovako nastaviti. Svjetsko prvenstvo? Ne opterećujem se s time i mislim samo na mjesto u Dinamu.

Barcelona je obnovila interes za Halilovića

Za kraj konferencije za mediji trener Mamić progovorio je o navodnom interesu Barcelone za Alena Halilovića.

- Mi smo već javnost obavijestili da postoji interes Barcelone za Alena Halilovića. To zanimanje katalonskog kluba je sada obnovljeno, ali hoće li i kada doći u Zagreb na pregovore u ovom trenutku ne znam.

>> Duje Čop s dva gola srušio Istru

Komentara 2

KR
KroničarHr
13:47 08.02.2014.

Bilo bi konacno izraz postovanja prema hrvatskoj sportskoj javnosti prestati pumpati toga decka, jer je vidljivo da nakon svakoga teksta u novinama decko samo energicnije otresa kosom te da mu kosa vise raste. Nama koji pamtimo a i volimo nogomet, jasno je da u svakom zagrebackom kvartu ima puno slicnih a nerijetko i boljih talenata. Medjutim, neki danas rade, voze, trguju, i igraju za zagrebacke nizeligase, neki kartaju uz pivo nakon posla, neki zicaju za litri Ribara,.a najvevi btoj njih vise ni ne prati nogomet. Realno, momak nije nikakav izvaserijski talent, znade ono sto svatko tko od vrticke dobi iskljucivo igra nogomet i.ciji otac od tada sanja svoje nedosanjane nogometne snove, mora znati,.a vise je nego vidljiv nedostatak tjelesnih, dakle vec sada radnih, kvaliteta, zatim pristojnosti pa rekao bih i dobroga sportskoga odgoja. I daleko karakternijima bi se zabrtilo u glavi. Takvih kao on Barcelona ili Arsenal imaju desetine, a samo rijetki uspiju. Taj momak nije odigrao pristojnu utakmicu za Dinamo, postao je Stimcev reprezentativac i nastavi li ovako ne gine mu treca zagrebacka i junackeprice u zagrebackim predvecerjima u kvartu.

SV
sven222
13:46 08.02.2014.

jel to počelo guranje Čopa u repku ??????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije