Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LA LIGA

Barcelona i Atletico dogovorili transfer sjajnog nizozemskog napadača u Madrid

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Netherlands v United States
Lee Smith/REUTERS
18.01.2023.
u 22:03

Memphis Depay nije imao puno minuta kod trenera Xavija pa je odlučio napustiti Camp Nou i preseliti na Wandu Metropolitano

Španjolski nogometni velikani Barcelona i Atletico iz Madrida postigli su dogovor oko prelaska nizozemskog reprezentativnog napadača Memphisa Depaya iz Barcelone u Atletico, objavila je francuska novinska agencija AFP pozivajući se na izvor iz katalonskog kluba.

Vrijednost transfera navodno bi iznosila samo tri milijuna eura, a Depay bi s Atleticom potpisao ugovor do ljeta 2025.

Zbog brojnih ozljeda na početku sezone Depay nije mnogo igrao za Barcelonu ove sezone, a potom je izgubio i status kod trenera Xavija pa je dosada odigrao tek četiri utakmice i postigao jedan pogodak u tekućem natjecanju. Stoga je zatražio odlazak s Camp Noua i prije isteka ugovora u lipnju ove godine.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije