Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
španjolci pišu:

Barcelona gubi strpljenje s Puyolom i Marquezom

Carles Puyol, Luis Adriano, Yaya Toure
Reuters
07.10.2009.
u 22:27

Prema informacijama iz dijela španjolskih medija čini se da Barcelona polako gubi strpljenje u nagovaranju Carlesa Puyola (31) i Rafaela Marqueza (30) na produljenje suradnje.

Španjolski i europski nogometni prvak postavio je rok svojem paru braniča da se očituje o svojim planovima ili će u protivnome na transfer-listu.

Budući da nogometaši nemaju pravo pregovora s ostalilm klubovima do 1. siječnja španjolski Sport tvrdi da se od ovoga dvojca očekuje da do kraja godine produlje ugovore ili na njih više neće računati.

Kapetanu, čiji ugovor vrijedi još ove sezone, je ponuđeno dvogodišnje produljenje suradnje, a Meksikancu, koji je za katalonski ponos vezan do lipnja 2012., na dodatnih godinu dana s opcijom novog, jednako dugog produljenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije