Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Barcelona će za Garetha Balea ponuditi Tottenhamu 40 mil. eura

\'Tottenham Hotspur\'s Gareth Bale reacts as a goal is awarded to Chelsea after Frank Lampard\'s shot creeps over the line Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
11.11.2011.
u 09:52

Katalonski klub vidi velškog nogometaša kao idealnog za poziciju na lijevom boku, mjesto koje sad pokrivaju Abidal, Maxwell i Adriano.

Aktualni europski i španjolski prvak Barcelona opasno je zagrizao za krilnog veznjaka londonskog Tottenhama Garetha Balea (22), tvrdi engleski Daily Mail. Katalonci su poslali svoga skauta Alberta Valentinea da pogleda Velšanina na utakmici s Fulhamom (3:1) u kojoj je postigao i pogodak, a impresije koje je prenio treneru Pepu Guardioli bile su izrazito pozitivne.

Barcelona će stoga u zimskom prijelaznom roku ponuditi 40 milijuna eura za igrača kojega vide kao idealnu zamjenu na lijevom boku za Maxwella, Abidala i Adriana, koji nisu toliko eksplozivni. Novac za kupnju Balea Barca će namaknuti nakon prodaje Ville, koji nakon svađe s Messijem više nije siguran na Nou Campu.

No, Blaugrana bi se mogla namučiti da dovede velškog nogometaša, jer Tottenham baš i nije voljan puštati najveće zvijezde. Naš Luka Modrić najbolji je primjer.

Komentara 2

Avatar potrosnja-goriva.net
potrosnja-goriva.net
12:02 11.11.2011.

znao sam će posrati članak sa ovakvim nešto:\"No, Blaugrana bi se mogla namučiti da dovede velškog nogometaša, jer Tottenham baš i nije voljan puštati najveće zvijezde. Naš Luka Modrić najbolji je primjer.\" ajme, di je Modrić do najveće zvijezde....

Avatar Idler 3
Idler 3
14:03 11.11.2011.

Ne znam je li točno ovo oko prodaje Ville al on im je bio savršen \"kotačić\" u sustavu dok je Bale potpuno drukčiji tip igrača. Moguće je ipak i ostanak Ville i kupnja Balea koji je bolji od ove trojice pobrojaih !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije