Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP KRALJA

Barcelona će na Raketu bez jednog od najvećih talenata

FC Barcelona v Granada CF - La Liga
ESPA Photo Agency/Newscom/PIXSELL
05.02.2021.
u 19:03

Barcelonin tinejdžer Ansu Fati podvrgnut je u petak i drugoj operaciji ozlijeđenog koljena, koja bi mogla spriječiti povratak ovog krilnog napadača na terene ove sezone

U polufinalu španjolskog Kupa Kralja igrat će Athletic Bilbao i Levante, dok će se Barcelona sučeliti Sevilli, odlučio je ždrijeb u petak. Barcelona je nakon produžetka izbacila Granadu, dok je Sevilla bila bolja od Almerije.   Prve utakmice polufinala održat će se 10. i 11. veljače, a uzvratne utakmice 3. i 4. ožujka.

Inače, Barcelonin tinejdžer Ansu Fati podvrgnut je u petak i drugoj operaciji ozlijeđenog koljena, koja bi mogla spriječiti povratak ovog krilnog napadača na terene ove sezone.

Katalonska televizija TV3 kaže da oporavak 18-godišnjaka od prve operacije ozljede meniskusa koljena, ozlijeđenog u dvoboju Real Betisom u studenom, nije tekao onako kako je predviđeno.Početna prognoza za njegov oporavak bila je postavljena za četiri mjeseca, a nadao se da će se vratiti za utakmice Lige prvaka u ožujku.

No, došlo je do komplikacija, pa je mladi nogometaš morao i po drugi put pod nož u posljednjih nekoliko tjedana, a najgore je što se sugerira da nije isključena i treća operacija.

Barcelona će tako morati bez Fatija, kao i španjolska reprezentacija jer je svojim igrama krajem prošle godine dobio i poziv u Furiju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije