Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Celtu

Barcelona bez Neymara, Piquea i Xavija došla do uvjerljive pobjede

Cesc Fabregas
Reuters/Pixsell
30.10.2013.
u 00:24

U drugoj utakmici igranoj danas Espanyol i Malaga odigrali su 0:0

Nakon važne pobjede u EL Clasicu, nogometaši Barcelone u 11. su kolu Primere nastavili u pobjedničkom ritmu. Na stadionu Balaidos u Vigu svladali su domaću Celtu s 3:0.

Gerardo Martino odlučio je odmoriti neke važne igrače pa je tako utakmicu s klupe odgledao junak utakmice s Realom Neymar. Susret nisu započeli ni Pique, Xavi, Iniesta (on je jedini kasnije ušao u igru), Mascherano...

No, i bez tih igrača Barcelona je bila ubojita. Već u devetoj minuti je povela. Fabregas je pucao, vratar Celte Yoel Rodriguez obranio, ali Alexis Sanchez natrčao je i zabio za vodstvo. U trećoj minuti nastavka Fabregas je pogodio gredu, a lopta se od vratara odbila u gol. Samo šest minuta kasnije Fabregas se upisao i u listu strijelaca, asistent mu je bio Messi koji, zanimljivo, treću utakmicu zaredom nije zabio prvenstveni pogodak.

Kataloncima je ovo deseta pobjeda u sezoni, s utakmicom više imaju četiri boda prednosti pred Atleticom, a devet pred Realom.

U drugoj utakmici igranoj danas Espanyol i Malaga odigrali su 0:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije