Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Debitirao Neymar

Barca startala pobjedom 7:0, Messi zabio dva gola

'Barcelona's Lionel Messi celebrates a goal against Zaragoza during their Spanish First division soccer league match at Camp Nou stadium in Barcelona, November 17, 2012. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - T
Reuters/Pixsell
18.08.2013.
u 20:51

Messi je travnjak napustio u 70. minuti, Martino ga je odlučio odmoriti i sačuvati za predstojeće utakmice

Gerardo \'Tata\' Martino uvjerljivo je startao na klupi Barcelone. U prvom kolu španjolske lige aktualni prvak Barcelona pobijedio je Levante 7:0. Katalonci su bili razigrani, uvjerljivi i ubojiti u završnici. Već na poluvremenu su domaćini vodili 6:0 i do kraja utakmice mogli su igrati potpuno opušteno.

Lionel Messi postigao je dva pogotka, kao i Pedro, a u listu strijelaca upisali su se i Alexis, Diego Alves te Xavi. Odličnu utakmicu odigrao je i Cesc Fabregas koji je upisao tri asistencije.

Messi je travnjak napustio u 70. minuti, Martino ga je odlučio odmoriti i sačuvati za predstojeće utakmice.

Spomenimo i to da je za Barcelonu debitirao Neymar koji je u igru ušao u 64. minuti, a u 88. minuti dobio je žuti karton.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije