Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOŽE I S MESSIJEM

Barca lako sa Sociedadom, prvijenac Neymara u Primeri

Messi Neymar Barcelona
Reuters/Pixsell
24.09.2013.
u 22:44

Iako stručnjaci sugeriraju da Messi i Neymar ne mogu zajedno igrati, protiv Sociedada su dobro funkcionirali

Nogometaši Barcelone s glatkih su 4:1 pobijedili Real Sociedad na Nou Campu. Zaigrali su skupa u početnoj postavi Neymar i Messi i vrlo brzo pokazalo se produktivnim. Nakon što je Brazilac u petoj minuti postigao svoj prvenstveni prvijenac, u osmoj je asistirao Messiju za 2:0.Busquets je zabio u 23. minuti, gosti smanjili preko La Belle u 64., a Bartra postigao četvrti pogodak za Barcu u 77. minuti. U drugom susretu remizirali su Levante i Valladolid 1:1.

Poredak:  1. Barcelona 18, 2. Atletico Madrid 15 (-1), 3. Real Madrid 13 (-1), 4. Villarreal 11 (-1), 5. Espanyol 11...

U engleskoj se igrao Liga kup, šesnaestina finala. Southampton je bez Lovrena u kadru pobijedio Bristol City 2:0 i prošao dalje. Tottenham je sa 4:0 svladao Aston Villu u gostima, a Manchester City \'petardom\' je ispratio Wigan. Chelsea je sa 2:0 slavio kod Swindona, a Fulham je pobijedio Everton 2:1. Jelavić je odigrao cijeli susret za toffeese.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije