Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ACB LIGA

Barać iskoristio malu minutažu

Stanko Barać
Goran Kovačić
06.12.2009.
u 20:22

Pobjedama Caje Laboral protiv Estudiantesa (78-68), odnosno Xacobeo Blu:Sensa protiv Lagun Aroa (69-65) okončano je 11. kolo španjolskog košarkaškog prvenstva.

Caju je do osme prvenstvene pobjede predvodio Tiago Splitter s 16 poena i osam uhvaćenih lopti, dok je 14 uz četiri skoka dodao Mirza Teletović. Nastupio je i hrvatski reprezentativni centar Stanko Barać. U 11 minuta igre šutirao je 2/2 iz polja, te 1/2 s linije slobodnih bacanje, te susret zaključio s pet poena, dva skoka i dvije asistencije. Carlos Suarez je ubacio 11 koševa u sedmom ovosezonskom porazu Estudiantesa u ACB ligi.

Rafael Hettsheimeir s 14 poena i devet skokova dominirao je u 69-65 pobjedi Xacobeo Blu:Sensa (Đedović četiri minute bez učinka) kod Lagun Aroa za koje je Andy Panko ubacio osam poena i ugrabio 11 lopti pod obručima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije