Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Banja Luka: nije nas zaboravio

26.09.2005.
u 17:34

Prvi Ivanov trener u Banjoj Luci bio je Vojin Šukalo. Ivan je na treninge počeo dolaziti kao devetogodišnjak. Gledao je na televiziji prijenose Wimbledona i odlučio trenirati tenis. Bio je marljiv, pravi "mali profesionalac". Zanimljivo je to da je na početku igrao dvoručni bekend.

Danas vjerojatno ima najbolji bekend, ali jednoručni. Prvi turnir osvojio je sa 12 godina u Beogradu na NajKupu. Ono što ga je izdvajalo od drugih svakako je bila predanost. Sve obveze ispunjavao je na vrijeme i neumorno je trenirao. Bio je živahno dijete željno pobjeda. Bilo je mi je teško kad je napustio Banju Luku, ali ostali smo u kontaktu. Nije zaboravio svoj klub. Ove će zime našeg tenisača Aleksandra Marića voditi na pripreme u Monte Carlo kaže Vojin Šukalo.

U Banjoj Luci živi i Katica Novaković, Ivanova teta. Jučer se vratila iz Splita, gdje je gledala uspjeh svoga nećaka. I ona je sportašica igrala je košarku pa zna što znači pobjeda. Ivan je bio živahno dijete. Sanjao je da postane dobar tenisač. Zaista možemo biti ponosni na njega, jer osim što je odličan tenisač, Ivan je i divan čovjek. Nije nas zaboravio. Čujemo se kad god mu obveze to dopuste. Zimus je dolazio u Banju Luku i okupio svoje društvo iz razreda ponosna je teta Katica.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije