Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMNJIVI UGOVORI

Bandić zatražio vodstvo ZŠS-a da podnese ostavku

Milan Bandić (1)
Foto: Davor Puklavec/Pixsell
1/5
24.04.2013.
u 11:05

Grad prijavio Zagrebački sportski savez nadležnim institucijama da ispitaju slučaj

Zagrebački gradonačelnik održao je konferenciju za novinare o Zagrebačkom sportskom savezu i zatražio ostavku predsjednika Branimira Bašića i cijelog Upravnog odbora! Bandić je siguran da će prozvani to i napraviti.

– Dat će ostavku.

Bandić i pročelnik Gradskog ureda za sport Ivica Lovrić objasnili su da ih najviše "bode" što je vodstvo ZŠS-a potpisalo ugovor na pet godina za Almeriju, za najam prostora u poslovnom centru za što Grad (Kontrolni ured) nije znao. A vrijednost je 20 milijuna kuna na pet godina.
Objasnili su da su u ZŠS-u održali telefonsku sjednicu, što po poslovniku ne može biti jer nema zapisnika skupštine na kojoj su to odlučili. Grad je prijavio ZŠS nadležnim institucijama da ispitaju slučaj.

Inače, aktualno vodstvo ZŽS-a izabrano je zahvaljujući tzv. "malim" sportovima, dok su, primjerice, Zdravko Mamić, Zoran Gobac te Cibona bili za drugu opciju. Bašiću i suradnicima na nedavno održanom sastanku vrhunskih sportaša, poput Darija Šimića i Ivane Brkljačić, istaknuto je nepovjerenje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije