Naslovnica Sport Ostali sportovi

Bandić opet pao! Svi gledali u gradonačelnika, a on završio na koljenima

Kad je gradonačelnik Bandič bacio treći hitac kugle, kugla ga je povukla i pao je na koljena
15. travnja 2019. u 14:25 7 komentara 2495 prikaza
Milan Bandić
Foto: Facebook

"Kuglom protiv pušenja" u Kuglani Zagreb i ovom prilikom otvorio je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je tek iz trećeg pokušaja, uz pad, uspio srušiti veliku kartonsku kutiju postavljenu na stazi. 

Hrvatska - Srbija REAKCIJE Evo što pišu srpski mediji nakon poraza od Hrvatske, spominju i atmosferu u Zadru

Naime, kad je gradonačelnik bacio treći hitac, kugla ga je povukla i pao je na koljena. No, zato su od gradonačelnika uspješniji bili njegovi podređeni. 

 

Naime, u muškom dijelu turnira poznatih, najbolji su bili glavni tajnik Sportskog saveza grada Zagreba Zdenko Antunović (pobjednik turnira) i pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić

Masovna tučnjava na Trešnjevačkom placu Zagreb Masovna tučnjava navijača na Trešnjevačkom placu, policija privela 25 osoba!

Obojica su bili precizniji od karataške braće Kvesić, svjetskog poluteškaškog prvaka Ivana i brončanog europskog teškaša Anđela.

>>> Bandić je sličnu nezgodu svojedobno doživio u Brčkom

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • generacija57:

    Kad bude suđenje Bandić će biti na smrt bolestan.

  • samobalic:

    Bandic je odavno bolestan covjek,i to vrlo tesko,poslije mozdanih udara,svje krenulo niz brdo,ali on fotelju neda,i to je ta nasa balkanska magarecija tvrdoglavost,tisuce mladi ljudi,koji su skolovani viskoko fakultetski obrazovani,moraju bjezati vani,zbog ovakvih funkcionera-ki.

  • komar64:

    Koji cirkusant.