Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZG-SPORT

Bandić odredio da će novi predsjednik ZŠS-a biti Grahovac

\'07.05.2010., I. postaja prometne policije PUZ-a, Zagreb -Tomislav Grahovac, odvjetnik Ivana Mravaka, bivseg predsjednika Uprave HEP-a uhicenog pod teretom Uskoka da je ilegalno preprodavao struju i
Goran Stanzl/PIXSELL
04.05.2012.
u 11:22

- 
To je nedopustivo miješanje politike u sport. A možda se krši i olimpijska povelja - kaže Šurbek

Sjednica Skupštine ZŠS-a na kojoj će se birati novi predsjednik održat će se 12. lipnja, a pobjednik se, navodno, već zna. Prema informaciji iz više izvora, sastali su se gradonačelnik Milan Bandić, Zdravko Mamić, pročelnik za sport Ivica Lovrić, glavni tajnik ZŠS-a Velimir Bašić i Tomislav Grahovac i odlučili da čelni čovjek ZŠS-a bude - Grahovac. Presudnu riječ imao je, naravno, gradonačelnik.

Bašić nam nije htio ni potvrditi ni opovrgnuti da je takav sastanak održan.

- Vodi se predizborna borba, ali ja sam samo glavni tajnik. Volonteri se biraju, neka bude izabran onaj tko će najviše učiniti za sport - kaže Bašić.

Ni Grahovac, predsjednik Zagrebaćkog rukometnog saveza, po struci odvjetnik, nije bio rječitiji.

- Istina je da sam se kandidirao za predsjednika ZŠS-a. Da ne vjerujem u pobjedu, ne bih se ni kandidirao - samouvjeren je Grahovac.

Dragutin Šurbek još je prije najavio kandidaturu i ova ga je informacija pomalo zatekla:

- Najozbiljniji sam kandidat, prvi sam najavio kandidaturu. Ako je istina da Bandić odlučuje, to je nedopustivo miješanje politike u sport. A možda se krši i olimpijska povelja.

Komentara 1

TR
Travno221
09:42 05.05.2012.

Dosta nam je Bandića, njegovih kumova i pajdaša. Mamiću je dao silne milijune gradskog novca, Ivi Majoli je poklonio Cmrok, Ivanu Brkljačić uhljebio u Dinamu, štandovi i kiosci na najelitnijim pozicijama se iznajmljuju bez natječaja... Očito je potplatio i Bajića, inače bi mu ovaj stao na rep.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije