Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bandić cibosima

Bandić: Nemojte štrajkati, Grad će stati iza Cibone

Cibona (1)
Petar Glebov/Pixsell
05.12.2010.
u 18:03

- Sretan je klub da u najtežim trenucima ima ovakve momke. Da je imao stariju momčad, možda ga više ne bi ni bilo – kaže Radulović.d

Još potkraj prošle godine cibosi su najavljivali štrajk pa do njega ipak nije došlo. Sada se ipak dogodio, a na to je gradonačelnik Bandić reagirao u emisiji "Nedjeljom u dva" kazavši:

– Poručio bih cibosima i njihovu mladom vođi Bojanu Bogdanoviću da ne štrajkaju. Grad želi posve stati iza branda Cibona, ali ne i iza ljudi koji su je u ovo stanje doveli ili koji je sada neuspješno vode.

Štrajkali su i rukometaši Zagreba prije desetak godina. Također su kasnile plaće, a igrači su neko vrijeme na treninzima samo igrali mali nogomet. To nije loša ideja, to bi mogli i cibosi, da se neradom barem tjelesno ne zapuštaju. Druga je opcija da svatko od njih ima svoje individualne treninge, a treća da se ipak nađu u dvorani i neobavezno haklaju.

Dinamovci su jednom iz protesta početkom 90-ih spavali u klupskim prostorijama, a vaterpolisti Mladosti su prije pet-šest godina štrajkali jedan dan, također zbog toga jer im je kasnila plaća. Štrajkali su, iz istog razloga, i Šibenčani. Vaterpolisti i košarkaši. Prijetili su i neigranjem utakmica, ali su ih ipak odigrali.

– Ovi mladi momci Cibonina su velika sreća. Ne dao Bog da smo imali stariju i skuplju momčad, kluba možda više ne bi ni bilo – kazao je Zdravko Radulović.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
07:17 06.12.2010.

najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

DU
Deleted user
18:57 05.12.2010.

Bandić je blizu ostvarenja svog cilja. Sistem, uništi, oblati i smijeni sve koji ti smetaju, dovedi dramaturški zaplet do krajnjih mogućih granica, onda nastupi kao heroj i spasioc. Vjerujem da mu ovaj možebitni predizborni scenarij neće proći, jer je nadamam se pročitan, čak i od onih koji neznaju čitati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije