Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački gradonačelnik

Bandić: Ipak ću staviti Cibonu na dnevni red Gradske skupštine

egipat, bandić (1)
Hassan Haidar Diab
19.12.2010.
u 14:15

Ne želim dati ljude Grada u skupštinu koja je Cibonu dovela do ovog stanja

Plan za saniranje Cibone danas će se ipak naći na dnevnom redu Gradske skupštine. Gradonačelnik Milan Bandić shvatio je da Mihovil Nakić, vršitelj dužnosti predsjednika kluba, ne može preko noći sazvati novu Skupštinu pa će danas gradskim vijećnicima predstaviti svoju ideju.

- Situacija s Cibonom je jako loša. Klub postoji samo formalno. Nikad nije bio na nižim granama. Podrška Grada nije upitna, no to što će prijedlog biti na dnevnom redu Gradske skupštine neće ništa značiti sve dok svi ne odu. Oni očito kalkuliraju, misle da se ja šalim. Ja se ne šalim, ja volim Cibonu, njoj ću pomoći, ali uz uvjet da oni koji su stvorili probleme u Ciboni moraju otići. I to je cijela priča i filozofija.

Bandić je i dalje uporan u svojim zahtjevima. Čak traži ostavku cijele klupske Skupštine. Sva 33 člana moraju otići.

- Ja se ne želim igrati lovice, popravljati skupštinu odnosno dati ljude Grada u skupštinu koja je Cibonu dovela do ovog stanja. Želimo s novom skupštinom krenuti od početka. Nadzorni odbor, uprava i Skupština moraju otići, a onda iza toga povlačimo poteze. Ja sam pričao o pticama pjevicama iz Tuškanca, no to je priča za malu djecu. Imam spreman prijedlog ugovora za preuzimanje duga kod Zagrebačke banke potpisan od gospodina Lukovića. Skupštini ću predložiti da ga usvoji, bašp kao i plan o procesu financijske, poslovne i sportske konsolidacije kluba, no ugovor potpisat neću. Predložit ću da to stupi na snagu onog dana kada svi odu.

Kako se ponovo počela provlačiti priča o fuziji Cibone i KK Zagreba pitali smo o tome i gradonačelnika i to baš na na Božićnom domjenku KK Zagreb na kojem smo ga vidjeli u društvu s potencijalnim novim direktorom Cibone Zdenkom Antunovićem.

- Pustimo mi fuziju, idemo mi konsolidirati Cibonu, a onda ćemo lako o fuzijama. Od utorka teče Dan D, više ništa ne ovisi o meni nego o gospodi u Ciboni.

Svi oni mogli bi otići u srijedu kada je na rasporedu nova klupska skupština. Na koncu se Bandić obratio i novinarima:

- Kad me već toliko davite, a to je vaše demokratsko pravo, volio bih da držite manje figa u džepu spram mog plana oko konsolidacije Cibone. Govorilo se o Bandiću kao grobaru Cibone, o Gradu koji želi preuzeti prostore i uništiti Cibonu. Pričekajmo pa ćete vidjeti da to nije točno.

Ključne riječi

Komentara 4

SA
santos008
17:06 19.12.2010.

Bandicu ,bolji si od \'\'Jajana\'\',on bi je stavio na \'\'dnevni led\'\'

ZK
ZKaquila
18:30 19.12.2010.

O Bože spasi nas! Samo da Banderas ne spašava CIBONU!!!

BE
belizar
09:59 20.12.2010.

ma što se on smilovao, gad lopovski?! da li će cibonu grad spasiti možda s njegovim novcima?! ne, nego s našima! on se smilovao....katastrofa! tješi me samo to, što će i njemu uskok uskoro pokucati na vrata!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije