Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BACANJE DRESA NA KRAJU UTAKMICE

Balotelliju suigrači prvi put okrenuli leđa

Mario Balotelli
AFP
21.04.2010.
u 10:31

Mario Balotelli, 19-godišnji Interov napadač, nastavlja s ispadima u ovom milanskom klubu, a novi je napravio na kraju prve polufinalne utakmice Lige prvaka s Barcelonom.

Domaći su ga navijači izviždali nakon utakmice, a problematični je Balotelli skinuo Interov dres te ga bacio sa sebe. Nastavak je to njegovih ekscesa, nakon što se javno fotografirao u dresu Milana pa izjavama da navija za Milan, a ne za Inter...

Trener Jose Mourinho bio je u stalnom "ratu" s njim, no dugo su vremena Balotelliju leđa čuvali vlasnik kluba Massimo Moratti, kao i suigrači. No, čini se da su sada svi izgubili strpljenje.

- Ni ja nisam uvijek bio miljenik navijača, ali to je normalno. Doma imam troje djece i kako se ponašaju oni, tako se ponaša i Balotelli - rekao je srpski nogometaš Dejan Stanković, a sukus mišljenja svlačionice iznio je kapetan momčadi Argentinac Javier Zanetti.

- Uvijek smo bili uz njega, pomagali mu, tješili ga i davali snage i povjerenje za dalje. No, ovo više nema smisla. U večeri kada smo pobijedili Barcelonu, on se ponio posve neprofesionalno. On definitivno nije dio momčadi. Dok su svi slavili, on je sa sebe bacio Interov dres - poručio je Zanetti.

Komentara 2

PR
ProCro
12:08 21.04.2010.

Bacijo se na Mandzu! ;-)

MI
micko
11:02 21.04.2010.

Balavac od 19 godina dobije priliku igrati u pobjedničkoj utakmici protiv suparnika čiji su igrači najbolji na svijetu. Umjesto da leti po terenu i pokaže da vrijedi, ponaša se kao kaktus u tvornici kondoma. Da sam mu ja šef, to što je bacio dres Intera bi značilo da ga više nikada ne bi ni obukao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije