Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
upitan za finale Lige prvaka

Balotelli ozlijedio bedreni mišić

Mario Balotelli
Reuters
18.05.2010.
u 13:59

Mladi 19-godišnji napadač milanskog Intera Mario Balotelli (19) ozlijedio je na jutrošnjem (utorak) treningu “nerazzurra” bedreni mišić lijeve noge te bi stoga mogao propustiti finale Lige prvaka.

Football-italia.com piše kako je Balotelli trebao biti tajno oružje Josea Mourinha u subotnjem finalnom srazu s Bayern Münchenom u Madridu te da ga je portugalski strateg imao namjeru postaviti u udarnih 11, ali da bi sada tamnoputi napadač mogao i propustiti dvoboj.

Tijekom cijele sezone Balotelli je izazivao nemire u Interovoj svlačionici te je bio u konstantnom sukobu s Mourinhom, kao i u zategnutim odnosima sa svojim suigračima.

Ukupno je postigao 11 golova (9 u Seriji A, te po jedan u Ligi prvaka i Talijanskom kupu), a više o njegovoj ozljedi znat će se nakon pretraga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije