Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukometna Liga prvaka

Balića muči rame, ali igrat će s Fyllingenom

Ivano Balić
Goran Stanzl/Pixsell
19.02.2010.
u 12:37

Norvežani igraju slično kao i Ciudad Real pa će to zagrebašima biti priprema za okršaj s europskim prvakom.

Kopenhagen je gurnut u stranu, uoči spektakla sa Ciudad Realom i Hamburgom, rukometaši Croatia osiguranja u subotu (18 sati, HTV 2) u skupini C Lige prvaka domaćini su norveškom Fyllingenu. Da bi ostali u utrci za drugo mjesto, zagrebaši moraju u Areni pobijediti, a u nadmetanje s posljednjoplasiranom momčadi u skupini koja još nije osvojila ni bod ulaze kao favoriti.

– Točno je da Norvežani nemaju ni boda, ali u prvoj utakmici dosta su nas namučili, sve tamo do 40. minute imali smo tek minimalnu prednost – upozorio je trener zagrebaša Mirko Bašić, prisjetivši se gostovanja u Norveškoj na kojem je izborena pobjeda (29:22).

Pripremajući se za dvoboj, zagrebaši gledaju i isječke s utakmice prošlog kola u kojemu su Norvežani u prvom poluvremenu pružili snažan otpor Hamburgu, tu su dionicu izgubili samo sa 12:14.

– Imaju odličnog vratara, brzi su i agresivni, igraju 5+1 zonu i ako im se ne suprotstavimo brzom igrom, mogli bismo imati problema – procijenio je Bašić.

Naravno, tako ne bi smjelo biti, Zagreb i Fyllingen dva su rukometna svijeta.

Ivano Balić protiv Kopenhagena je igrao s ozlijeđenim ramenom, ovaj tjedan nije vježbao s loptom. No, igrat će u subotu.

– Neće zabijati izdaleka, nego sa šest, sedam metara – slikovito je objasnio Bašić.

Ulaznice po cijeni od 30 i 60 kuna mogu se kupiti na prodajnim mjestima Dekoda ili na internetskoj stranici www.ulaznice.hr. Zagrebaši očekuju da će imati dobru podršku s tribina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije