Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pobjede protiv Poljske

Balić: Svađa s Golužom? To je čista glupost

Svedska
Antonio Bronić/PIXSELL
26.01.2011.
u 12:56

Izbornik Slavko Goluža pokušao je zagrliti Balića i čestitati mu nakon pobjede protiv Poljske. Ivano je ljutito skinuo njegovu ruku sa svog ramena. Je li se dogodio sukob s izbornikom. – Sve su to gluposti – kazao je Balić.

To se dogodilo u trenutku kada je najbolji rukometaš na svijetu svoju frustraciju pokazao nezadovoljan odlukom slovačkih sudaca.

- Cijela je momčad igrala loše na turniru. Svi smo bilo nervozni jer smo u svakoj utakmici htjeli pobjedu. Kada nije išlo, to nismo znali skrivati. I ja sam bio loš - priznao je Balić i dodao da mu je vratnica, koju je pogodio u susretu sa Srbijom, poremetila koncentraciju.

- Za sljedeće Europsko prvenstvo pripremit ćemo se mnogo bolje - obećao je Balić.

Komentara 16

OB
-obrisani-
18:54 26.01.2011.

One njegove frustracije su vise puta pokazivane na nekoliko TV kanala i komentari su drasticni. Svi se slazu da je takvo ponasanje neprihvatljivo i da se mora sankcionirati. Jednostavno receno, takvo ponasanje je destruktivno po reprezentaciju, prvenstvo i na karaju krajeva sam sport.

OB
-obrisani-
14:37 26.01.2011.

Balić: Svađa s Golužom? To je čista glupost..Mi smo se razveselili pobjedama našeg Hrvata Jakova Faka pa je došlo do naguravanja jer je Jakov Slavku obečal dres slovenske repke na poklon..Ko nebi tako nešto volio imati..

IS
istima
17:56 26.01.2011.

Ovim dečkima je netko trebao reći..... smijete izgubiti i sa 20 razlike, ali ne smijete prikazati loš rukomet .... Siguran sam da lopta nebi ispadala iz ruku, a rezultati bi bili sa dvocifrenom razlikom, ali za nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije