Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenuo za Modrićem

Bale želi u Real, Spursi traže 60 milijuna eura

'Tottenham Hotspur manager Andre Villas-Boas (left) greets Gareth Bale (right) as he is substituted Photo: Press Association/Pixsell'
'Nigel FrenchPress Association/Pi'
23.11.2012.
u 23:00

Realov trener Jose Mourinho ne skriva želju da bi brzonogog Balea htio vidjeti u svojoj svlačionici

Nakon što je ovog ljeta naš Luka Modrić prešao u madridski Real, još jedan Spursov igrač želi karijeru nastaviti na Santiago Bernabeu. Velški reprezentativac Gareth Bale (23) sprema se uputiti Tottenhamovoj upravi zamolbu da ga dogodine prodaju upravo Madriđanima. Realov trener Jose Mourinho ne skriva želju da bi brzonogog Balea htio vidjeti u svojoj svlačionici, a za njega se ozbiljno zanima i Barcelona. Bale je u lipnju potpisao novi četverogodišnji ugovor s Tottenhamom, ali želja mu je igrati u Ligi prvaka. Spursov predsjednik Daniel Levy spreman je saslušati ponude, ali samo one iznad 60 milijuna eura.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
23:21 23.11.2012.

Izuzetan igrač, zapraf jedan i jedini preostali majstor koji još ni završil u nekom velkom klubu. Ak stvarno na ljeto stigne u Real onda bu i Real čudo od momčadi !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije