Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADNJI VEZNI

Bakary Sare potpisao: 'Dinamo je odlično posložen'

Sare
GNK Dinamo
06.07.2013.
u 20:02

- Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i koji nam se jako svidio. Trener Jurčić je baš njega odabrao kao pravog zadnjeg veznog kojeg želi u momčadi – rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Dinamo je uoči početka sezone doveo zadnjeg veznog iz Obale Bjelokosti, a ime mu je Bakary Sare te u Maksimir dolazi iz rumunjskog Cluja!

Modri su ovoga ljeta doveli pojačanja na brojnim pozicijama pa su tako u hrvatsku metropolu stigli vratar Migliore, bočni Pinto, ofenzivni vezni Antolić, krila/napadači Soudani, Kramarić i Fernandes, a posljednji je stigao i zadnji vezni – Bakary Sare. Igrač iz Obale Bjelokosti u redove hrvatskog prvaka dolazi iz rumunjskog Cluja u kojem je bio prošle sezone bio standardan dok ga uoči skupina Lige prvaka nije zadesila ozljeda.
 
- Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i koji nam se jako svidio. Trener Jurčić je baš njega odabrao kao pravog zadnjeg veznog kojeg želi u momčadi i sigurni smo da će biti pojačanje. Ademi? Odluka je na treneru, ali obzirom na brojne zainteresirane za njegove usluge morali smo na vrijeme reagirati jer Arijana prate mnogi i pitanje je koliko će još ostati u Dinamu – rekao je sportski direktor Zoran Mamić.

Zadovoljan je nakon potpisa ugovora bio novi igrač Dinama.

- Sretan sam što sam došao u ovako veliki klub. Čim sam čuo da je Dinamo zainteresiran za moje usluge odmah sam rekao agentu da želim doći u klub koji je odlično posložen, godinama prvak svoje države i igra Ligu prvaka. Osvojio sam nekoliko trofeja u karijeri i želim nastaviti istim tempom – rekao je Bacary Sare.

Nogomet je počeo igrati u rodnoj Obali Bjelokosti da bi se kao dječak preselio u Belgiju i igrao za Anderlecht. S belgijskim klubom osvojio je prvenstvo, Kup i Superkup da bi 2010. otišao na posudbu u Rosenborg s kojim je bio prvak, potom se kratko vratio u Belgiju i onda potpisao za rumunjski Cluj gdje još jednom osvaja titulu za najbolju momčad u državi. U Cluju je bio standardni igrač u svim pretkolima Lige prvaka da bi potom slomio nogu i propustio sjajne nastupe svoje momčadi u Ligi prvaka. Inače, zagrebačkoj publici se predstavio 2009. u utakmicama Europske lige kada je igrao za Anderlecht.

>> Bakary Sare s \'tonom\' prtljage i suprugom stigao u Zagreb

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije