Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
All-Star utakmica

Bajramović: Pobijedio je Jug jer je Sjever ovih dana bio na težoj hrani

All Star
Foto: Marin Franov/PIXSELL
1/2
26.12.2009.
u 22:20

Za četvrtu pobjedu selekcije Juga 124:114 najviše su dali Car i BIzaca (po 24 koša), a pobjednik u zakucavanju bio je Zadrov bijeli Amerikanac Micah Downs.

Na 17. hrvatskoj All-Star reviji održanoj u Belom Manastiru svi trofeji osim jednog otišli su na Jug. U 13. međusobnom dvoboju Juga i Sjevera, jugaši su izborili četvrtu pobjedu (124:114).

Zadrov branič Marko Car najbolji je igrač utakmice (24 koša), ali i uvjerljivi pobjednik u šutiranju trica. Pehar za najboljeg strijelca dobio je Trogiranin Bizaca (24 koša), a Zadrovo američko krilo Downs pobijedio je u zakucavanju. U prvom je pokušaju zakucao uz okret od 360 stupnjeva, a u drugom nakon što je u zraku provukao loptu kroz noge. Jedina utjeha Sjeveru bio je Cedevitin Amerikanac Mobley, imenovan za najatraktivnijeg igrača.

Igralo se bez obrana, uz previše šutiranja izvana. Nekima od sudionika nije se igralo, a znakovit je bio komentar trenera Sjevera Denisa Bajramovića:

- Jug je bio motiviraniji i rastrčaniji. Sjever je ovih blagdanskih dana očito bio na težoj hrani, dok se na jugu jela riba.

Sjevernjake su predvodili mladi cibos Zubčić (19 koševa), cedevitaš Mobley (16) i zagrebaš Žorić (16). Ljubljanska plesna skupina Zmajčice bila rasplesana. One su igračke pauze dijelile sa akrobatskom skupinom Dunking Devils koji su letjeli iznad obruča.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije