Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLUFINALE LIGE PRVAKA

Baggio: Inter može zaustaviti Barcelonu

Roberto Baggio
VL Arhiva
08.04.2010.
u 10:35

Nekadašnja zvijezda talijanskog i svjetskoga nogometa i bivši napadač Intera Roberto Baggio vjeruje da njegov bivši klub može nadigrati Barcelonu u dvije polufinalne utakmice Lige prvaka.

Nerazzurri su polufinale Lige prvaka izborili dvjema pobjedama (1-0) protiv moskovskog CSKA i tako se nakon sedam godina čekanja progurali među četiri najbolje momčadi tog natjecanja.

- Očekujem prekrasan polufinale, ogled dviju sjajnih momčadi prepunih talentiranih nogometaša. Bit će to dva komplicirana meča, a uzme li se u obzir to da je Barcelona branitelj naslova i sve što je pokazala ove sezone, rekao bih da su Katalonci favoriti - kaže Baggio, no ne ostavlja svoj bivši klub bez izgleda.

- Inter mi se čini kao momčad koja ih može zaustaviti. Imaju igrače, igru i mentalitet koji bi Guardiolinoj momčadi mogao nanijeti probleme.

Inter će Barcelonu na San Siru ugostiti 20. travnja. Uzvrat na Camp Nouu igra se osam dana kasnije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije