Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poznati borac

Badr Hari mora u zatvor zbog napada iz 2012. godine

Badr Hari
Marko Prpić/Pixsell
08.02.2017.
u 12:59

Prema Sudu, Hari je motiv za napad pronašao u tome što mu je Evernik uvrijedio tadašnju djevojku Estelle Cruijff.

Kod BadrBadr Hari Harija nikad ne nedostaje problema. Popularni kick-boksač ponovno puni naslovnice medija stvarima koje nemaju nikakve veze sa sportom. Ovoga je puta riječ o odluci Vrhovnog suda u Nizozemskoj koji je sada potvrdio presudu za slučaj koji datira još iz 2012. godine, javlja Nu.nl.

Nizozemsko-marokanski borac morat će tako odslužiti zatvorsku kaznu zbog više fizičkih napada, među kojima je i onaj na biznismena Koena Everinka s kojim se obračunao na Sensation Whiteu u Amsterdamu, piše Fight Site.

Hari je još 2015. za to osuđen na dvije godine zatvora, 10 mjeseci uvjetne kazne, ali je odlučio uložiti žalbu koja očito nije prošla. Velikoj zvijezdi kickboxinga će se tako od kazne odbiti svo ono vrijeme koje je ranije proveo u pritvoru pa mu sada preostaje još otprilike šest mjeseci zatvorske kazne, a morat će platiti i 45 tisuća eura odštete.

Prema Sudu, Hari je motiv za napad pronašao u tome što mu je Evernik uvrijedio tadašnju djevojku Estelle Cruijff. Napomenimo i da je Evernik prošle godine pronađen mrtav u svom domu, ali Harija se ne povezuje s tim slučajem. Za to je pak osumnjičen Mark de J., trener poznatog tenisača Robina Haasea.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije