Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima mnogo opcija

Badeljev agent najavio: Milan će napustiti Fiorentinu jer nas ne poštuju

Milan badelj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.02.2016.
u 15:25

- Doveo sam Milana u Firencu za relativno malen iznos, dosta sam putovao i dolazio na razgovore, a nisam dobio ni eura za to, tvrdi Joksimović

Čini se da Milan Badelj broji posljednje dane u Fiorentini. Naime, kao bomba je odjeknula vijest o njegovu odlasku, a priču je potaknuo Badeljev agent Dejan Joksimović.

Menadžer je izjavio kako je sigurno da Badelj na ljeto napušta 'viole', a u pitanju je loš odnos kluba prema agentu.

- Doveo sam Milana u Firencu za relativno malen iznos, dosta sam putovao i dolazio na razgovore, a nisam dobio ni eura za to. Jedini način da to isplatim je taj da Badelj napusti Fiorentinu - rekao je srpski menadžer i nastavio:

- Miki može igrati na najvišem nivou, a u Fiorentini se dokazao kao vrhunski profesionalac. Klub ne poštuje ni mene ni njega i zato smo odlučili da je gotovo.

Joksimović je napomenuo kako ima puno opcija diljem Europe, prenosi Violanews.

>>Badelj zbog ozljede pauzira najmanje mjesec i pol

Komentara 2

BR
brancro
22:03 17.02.2016.

Koju školu si završio?

RI
rikavac
19:25 17.02.2016.

Doveo ga u Firencu za malen iznos? A sta si mislio koliko vrijedi taj igrac? Da su se moglo uzet milioni za njega uzeo bi Maminjo a posto bezveze igrac dobro je ist uzeo za njega Maminjo a i ti Kolko uzmea udari se nogom u dupe i reci hvala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije