Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dinamo

Badelj: Žao mi je što nisam u sastavu za Turke

\'19.05.2010., stadion NK Varteks, Varazdin - Kvalifikacijska utakmica za EURO U-21 reprezentacija Hrvatske i Slovacke. Milan Badelj, Domagoj Via, Dejan Lovren. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL\'
Antonio Bronic/PIXSELL
10.11.2011.
u 21:29

– Nismo u sukobu s Boysima niti nam je zabranjeno da ih pozdravljamo. Međutim, ne volimo kad vrijeđaju ljude iz kluba – kaže Badelj.

Dinamov kapetan Milan Badelj priprema se s klubom za nastavak sezone nakon reprezentativne stanke. Ovaj put propustio je okupljanje reprezentacije.

– Žao mi je što nisam u sastavu, ali takav je bio dogovor Dinama i reprezentacije. Bio sam ozlijeđen i nisam potpuno spreman.

Kad već nema njega, u prvoj postavi protiv Turske igrat će njegovi suigrači Šimunić i Vida.

Hrvatska blagi favorit

– Dobro je za Dinamo što ima predstavnike na tako važnom susretu. Oni su vrhunski igrači i mogu ispuniti sve zadaće koje im izbornik zada.

Badelj je ostao u Zagrebu, ali i dalje se čuje sa suigračima iz reprezentacije.

– U kontaktu sam s njima i jedva čekaju da istrče na travnjak. Atmosfera je, kao i uvijek, pozitivna i očekujemo pobjedu. Nismo baš dobili najlakšeg protivnika, ali mislim da smo blagi favoriti.

Nakon reprezentacije, okrenuli smo se Dinamu.

– Ove godine igramo u Ligi prvaka, koja je mnogo teža od Europske lige. To je veliko iskustvo za sve nas i sigurno će nam pomoći u budućnosti. Znam da nismo osvojili ni bod i da će nam u igri protiv Lyona i Reala biti teško, ali sportski je nadati se.

Halilović velika nada

Klub je suspendirao Sammira, ali Badelj se ne želi miješati u tu odluku.

– Svi znamo da je Sammir odličan igrač, ali uprava je tako odlučila i ona odlučuje o njegovoj sudbini. Želim istaknuti da nije istina da su se suigrači pobunili protiv Sammira, kao što su pisali neki mediji. Trener Jurčić je nakon suspenzije Sammira treninzima prve momčadi priključio mladog Alena Halilovića.

– Nismo još trenirali zajedno, ali znam ga. Nastavi li se tako razvijati, bit će odličan igrač.

U posljednje vrijeme govori se o sukobu BBB-a i igrača. Na jučerašnjoj konferenciji navijači su to demantirali.

– Nema sukoba između igrača i Boysa. U dobrim smo odnosima, no ponekad ih ne pozdravimo jer vrijeđaju upravu kluba. A tko vrijeđa upravu, vrijeđa i nas i zato tako reagiramo.

Ključne riječi

Komentara 10

OB
-obrisani-
21:49 10.11.2011.

# Bravo Milane.... Za svaku pohvalu...

OB
-obrisani-
21:54 10.11.2011.

Pazi Marsi nisu to BBB.... To jr grupa jadnika ,bolesnika koja s euvukla u udrugu navijaca i nazivaju se bbb... Vidis koliko su mali da ne zasluzuju da ih covjek pise onak kako se pisu pravi BBB koji su za Dinamo puno dobroga napravili,ali ova bijeda kojoj je do izgreda i nereda su samo jedno,huligani...

OB
-obrisani-
21:44 10.11.2011.

A tko vrijeđa upravu, vrijeđa i nas i zato tako reagiramo. >>>>>>> Dio BBB-ovaca vrijadja upravu i Mamica ,koji vode najuspjesniji klub u Hrvatskoj ,jedini klub bez ikakvih financijskih problema. Dinamo bi se trebao ugledati na Turke i ulaznice za sjevernu tribinu ( tu sjede BBB.....mislim) treba BESPLATNO PODJELITI djeci zenama i umirovljenicima umjesto da ih prodaje tim huliganima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije