Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJMOVI NAKON SUSRETA

Badelj: Velika su ova tri boda

Dinamo
Željko Hladika/Pixsell
20.03.2010.
u 23:13

Igrači Krune Jurčića istakli su nakon 1:0 pobjede kako je teško bilo doći do tri boda u Koprivnici, dok farmaceuti plavima priznaju bolju igru.

- Znali smo da će biti teško i zato je dobro da smo rano postigli gol, poslije je bilo lakše igrati - izjavio je Tomislav Barbarić.

- Bilo nam je izuzetno važno pobijediti jer su neki naši konkurenti za naslov kiksali. Ova tri boda tim su još i veća - rekao je Milan Badelj.

Vratar Slavena Belupa ukrotio je nekoliko izglednih prilika modrih, ali sjajan udarac Slepičke nije mogao obraniti.

- Trebala nam je ta pobjeda, ali nikako da krenemo u seriju. Opet imamo puno šansi, ne iskoristimo ih i evo, iz nekakve poluprilike Dinamo nam je zabio prekrasan gol.

- Dinamo je zasluženo pobijedio, na kraju su mogli čak pobijediti i s 2:0, 3:0. Mi smo se borili, ali ipak oni su klasa više, najbolja su momčad u Hrvatskoj - kaže farmaceut Srebrenko Posavec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije