Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šimunić i Vida glavni kandidati za Tursku

Badelj: Složio sam se da ne budem pozvan

\'19.05.2010., stadion NK Varteks, Varazdin - Kvalifikacijska utakmica za EURO U-21 reprezentacija Hrvatske i Slovacke. Slavlje nogometasa Hrvatske. Milan Badelj. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL\
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
03.11.2011.
u 16:07

Slaven Bilić nakon loših vijesti o ozljedi Dejana Lovrena baš i nema nekakav izbor za stoperski par protiv Turske.

Kako sada stvari stoje, morat će se osloniti na tandem koji je igrajući za Dinamo protiv Ajaxa djelovao nesigurno, Josip Šimunić i Domagoj Vida mogli bi biti prvi Bilićev izbor, pogotovo ako se ne oporavi Ćorluka.

– Čuo sam da se Lovren ozlijedio, ali na izborniku je da odluči tko će igrati, ja se na dam minutaži, pokušat ću se izboriti za mjesto. No, tko bude igrao, jer Hrvatska je svetinja, za njega treba navijati svim srcem – kaže Vida koji drži da je njegova suradnja sa Šimunićem jako dobra.

– Sve bolje to "štima", vrhunski je igrač i iskusan, puno mi pomaže. I Tonel je u Dinamu super, ali s Josipom mi se lakše sporazumjeti, zbog jezika on mi je veći oslonac.

– Žao mi je zbog Lovrena, ali što ćemo, pa netko će igrati – u svom je stilu dodao Šimunić.

U reprezentaciji neće biti Milana Badelja, dogovorom Slavena Bilića i Krune Jurčića kapetan Dinama nije pozvan.

– Da, složio sam se s tim dogovorom – sve je što je na tu temu rekao Badelj.

Komentara 12

GO
Gost
16:14 03.11.2011.

trebalo bi tog badelja prodati u hajduk, sad je taman sazrio, a i pokazuje da je igrač baš kakav hajduku treba, a onda možda ode i u dnjipro s obzirom na svoju kvalitetu to mu je maksimum

MA
mastif
16:50 03.11.2011.

nakon tvojih nastupa u LP složio sam se i ja što te ne zovu u reprezentaciju...nadam se da će te uskoro prodati iz dinama...i samira također...i leku također...i pokrivača također...rukavinu nek poklone, kao i čudnovatog trenera...

BL
Blekpanther
21:48 03.11.2011.

Ovo mogu napisati samo Vecernjakovi Junuci Dasovic i druzina, slozio se da nebude pozvan kao da mu je Pele caca, ni njegovi sinovi nisu to mogli. Bravo Junuci!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije