Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
''NISAM SPAKIRAO KUFERE''

Badelj: Nismo mi svemirci da svima zabijemo petardu

Milan Badelj
Marko Prpić
15.04.2010.
u 14:36

Dinamo jednostavno nema zamjenu za njega, na stranu borbenost i htijenje drugih veznih igrača, ali bez Milana Badelja igra plavih gubi dobar dio smisla.

U Varaždinu možda nije odigrao utakmicu za sjećanje, ali već njegov povratak nakon ozljede dao je soli u neslanu juhu plave kuhinje, a pogodak koji je donio pobjedu i te kako je vrijedan Dinamu i treneru Jurčiću.

- Osjećam posljedice neigranja, ali važno je da je ozljeda sanirana. A u Varaždinu me Varteks iznenadio, bio je izuzetno rasoložen, ovakva igra ne odgovara njihovoj poziciji na tablici. Htjeli su se nadigravati - pričao je Milan Badelj koji je propustio ispadanje plavih iz kupa.

- Najteže je ozlijeđenom igraču, kad gledaš, a ne možeš igrati. A događaju se i porazi, pa nismo mi svemirci da uvijek sve možemo pobijediti.

Trener je tražio lepršaviju igru, što treba napraviti da bi se do nje došlo?

- Doći će i to, imali smo razdoblje, ne bih rekao krize, nego slabijih izdanja. Dizat ćemo se i nastaviti pobjeđivati, a što treba raditi, morate pitati trenera.

Leandro Cufre istaknuo je Badelja kao igrača koji mu se posebno sviđa, kao nogometaša pred kojim je velika karijera.

- Lijepo je čuti, pogotovo kad to kaže Cufre, znate da je uz njega cijela svlačionica jer je veliki pozitivac.

Počeli su se javljati zainteresirani kupci, jeste li spakirali kufere?

- Ma kakvo pakiranje, duhom i tijelom sam u Dinamu.

Približava se Europa, pribojavate li se s obzirom na to da momčad baš ne igra dobro?

- A ne može se uvijek zabiti pet komada, zato je nogomet takav, da je sve po nekakvim pravilima, onda bi mi, s obzirom na stanje na tablici, Varteksu dali pet komada. A to baš ne ide tako. I ne bojim se Europe, bit će zanimljivo.

Treba li pojačanja?

- To je pitanje za upravu - nije želio odgovoriti Badelj.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:47 15.04.2010.

a netriba van više,šta će te se trošit,ajde čobane

GO
Gogs
15:40 15.04.2010.

vi petardu možete zabit samo poltronima iz sesveta, intera i lokomotive(možda) te eventualno nekoj trećerazrednoj finskoj ili čečenskoj ekipi

GO
gogo123
15:48 15.04.2010.

a ponekad i rijeci, slavenu, šibeniku, zadru, nekim belgijancima itd!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije