Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamova zlatna koka

Badelj: Lijepo bi bilo kad bi se Inter i United zanimali za mene

Milan Badelj
Patrik Macek/Večernji list
07.03.2010.
u 21:56

- Dinamov san ostvarit će se, sa mnom ili bez mene. Meni je san da se to ostvari dok sam tu i uvjeren sam da će se to dogoditi u sljedeće dvije godine. Dakle, sa mnom - kaže Badelj.

Kad je prije tjedan dana primio Večernjakovu nagradu za nadu godine, Milan Badelj govorio je i o našoj ligi. Jer, tog su dana plavi slavili novu laganu pobjedu nad Croatijom Sesvetama. I Badelj je ustvrdio da bi nakon takvih utakmica HNL-a igračima trebao i dodatni trening. No, u subotu navečer u Osijeku bila je druga priča.

S Joksimovićem od 17.


– Sad mi nije trebao dodatni trening. U Osijeku je bilo ritma, utakmica je mogla zadovoljiti gledatelje, iznad prosjeka naše lige – kaže Milan Badelj.

S obzirom na to da je Mandžukić rano otključao mrežu Osijeka, možda se očekivala i lakša i uvjerljivija pobjeda.

– Rani gol je šok za obje momčadi, za nas je bio pozitivan i imali smo prilika. Osijek se uspio vratiti i bilo je napeto do kraja – pričao je Milan Badelj u vrijeme nedjeljnog ručka. No, pravi sportaš nije jeo masni odojak ili nezdravu brzu hranu, izabrao je svoje omiljeno jelo. Nakon juhe, naručio je puretinu i rižu. Očito dečko drži do sebe. Možda i zbog toga što se piše da ga, nakon Bayerna i Bayera, žele i Manchester United i Inter. Možda se priprema za Fergusona ili Mourinha.

– O tome ništa ne znam. Čak nisam to ni pročitao, no rekli su mi prijatelji što se piše.

Kakav je osjećaj kad vas povezuju s takvim klubovima?

– Bilo bi lijepo kad bi to bila istina, kad bih zaista bio zanimljiv takvim klubovima. Ugodno je to čuti, ali se time ne opterećujem – kaže Milan, a dojam je da o tome doista još i ne razmišlja.

– Zašto bih se time opterećivao kad u Dinamu imam sve što želim. A kad dođe vrijeme, razmišljat ću o tome.

Badeljev je menadžer Dejan Joksimović, koji je menadžer Branislavu Ivanoviću, igraču Chelsea, pa Milošu Krasiću iz CSKA...

– Dugo je uz mene, od moje 16. ili 17. godine. Negdje otkako sam došao u Dinamo – prisjetio se Badelj, koji s plavima ima ugovor do lipnja 2013. i cilj mu je, kao svim plavima, europsko proljeće.

Nije prolupao

– Želim da mi se ostvari taj san dok sam još u Dinamu. Bit ću sretan ostvari li se i bez mene, ali uvjeren sam da nećemo dugo čekati. Ma, u sljedeće dvije godine će se ostvariti, igrat ćemo na proljeće u Europi.

To znači da će se ostvariti dok ste još tu.

– Da, hoće – zapravo je i posredno potvrdio da ne razmišlja o odlasku i da mu zbog spominjanja velikih klubova nije počelo kuhati u glavi. Uostalom, uvijek je miran i odmjeren i čini se da nije od onih koje nakon nekoliko dobrih igara ili na spomen velikog kluba prebaci pamet. Takav je Badelj i kad je o reprezentaciji riječ.

– Nadam se, svatko se nada pozivu Slavena Bilića, budem li dobro igrao, vjerujem da će doći. Ali, uživam i u mladoj reprezentaciji.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Topgen
Topgen
22:56 07.03.2010.

NIKADA NITI jedan veliki klub nece izjaviti da se zanima za nekog igraca. Jer u tom slucaju cijena mu raste a to im nije u interesu. Logicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije