Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VAHA JE FANTASTIČAN'

Badelj: Kad ti slabo ide, moraš biti 'visibaba'

Milan Badelj
Marko Prpić
24.08.2010.
u 13:40

- Imamo veliki kapital iz prve utakmice, 2:0 je krasna prednost, ali treba to ipak kvalitetno odraditi. Oni će igrati u svom ritmu u koji mi ne smijemo ući - kažu igrači Dinama Milan Badelj i Arijan Ademi.

Vahid Halilović je Milana Badelja upisao u svoj notes kad je nedavno vidio da se neki francuski klubovi zanimaju za njega. Kad vidi zanimljivog igrača, Halilhodžić ga prati, jer tko zna kada će mu takav igrač zatrebati. Dolaskom u Dinamo vidio je drukčijeg Badelja, opisao ga je kao "visibabu", psihološki potonulog.

- Teško mi je objektivno govoriti o sebi, no činjenica je da nisam bio pravi, ali dižem se. A visibaba? Uvijek u životu kad ti ne krene najbolje, kad ni momčadi ne krene dobro, nisi zadovoljan, tako je i u nogometu - kaže Badelj.

Sigurno nije lako vidjeti da Hajduk prati 35.000 gledatelja, a plave tako malo ljudi, u istom natjecanju?

- Ljepše je igrati, veći je motiv kad je pun stadion. Iako i s manje ljudi se može napraviti prava atmosfera - kaže Badelj, a na upit očekuje li dolazak gledatelja na susret s Gyorom, odgovorio je:

- Paaa, očekujem. Tih 2:0 je kvalitetan rezultat, a mi igramo sve bolje.

Jesu li dvije posljednje pobjede slučajno poklopile s dolaskom novog trenera ili je to već rezultat njegova rada?

 - Ne vjerujem u slučajnosti, dogodio se pozitivni šok. Rano je donositi zaključke, ali dojam je da smo dobili fantastičnog trenera. U čemu su razlike? U nijansama - pričao je Badelj, s kojim su uglavnom u svemu složio Arijan Ademi, još jedan mladi igrač plavih koji bi mogao imati sjajnu karijeru.

Kolege iz BiH zanimalo je nosi li Vahid Halilhodžić s pravom nadimak 'gonič robova'?

- Istina je da je strog, ima i zafrkancije, ali kad se radi, onda se radi. No, puno razgovara s nama i napunio nas je samopouzdanjem - kazao je igrač koji je došao iz Šibenika.

Plavi s Gyorom igraju u četvrtak u 21.15 sati, nemaju Mađari što izgubiti, mogli bi zaigrati drukčije negoli ostali klubovi koji dolaze u Maksimir?

- Logično je da bi morali igrati otvorenije, ali je isto tako pitanje da li oni to i mogu. Samo desetak minuta drugog poluvremena napravili su nekakvu dominaciju, ali nisu nas mogli stisnuti. Mislim da je to njihov ritam igre, mi samo u njega ne smijemo ući - zaključio je Badelj.

Komentara 21

BE
bek
21:16 24.08.2010.

cluesblues Nije to okretanje leđa..to je borba za klub kakav želimo i na koji će svi navijači biti ponosni..to sigurno razumiju i ovi naši domaći igrači ali ne smiju reći svoje mišljenje zbog gazde

Avatar stominac
stominac
15:01 24.08.2010.

da Hajduk prati 35.000 gledatelja, a plave tako malo ljudi!!!! pa kako nece kada ovaj junac i ona flick pisu takova sranja o dinamu makar su pet godina prvaci, to moze napisati samo totalna ljubomora, glubost idiotarija i totalno ne podnosenje svega dobroga sto je u Hrvatskoj, a nas narod kako vec podvodljiv je, oni vjeruju u ovakova sranja ovih piskarala, a novi posteni novinari ne mogu doci do izrazaja jer su urednici koji bi trebali kontrolirati ta stiva isto smeca!

BE
bek
16:06 24.08.2010.

Bojkot!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije