Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRNO UOČI UTAKMICE

Bad Blue Boysi zasad poštedjeli Bruxelles

Navijači
Arhivska fotografija
Autor
Stojan de Prato
02.12.2009.
u 17:01

Navijači Dinama koji se šeću po centru Bruxellesa uvjeravaju kako će ovaj put sve proći bez ikakvih nereda.

Dinamo je navijačima podijelio 389 od 714 vouchera za ulaznice, koliko ih je dobio od Anderlechta. Koliko je navijača s voucherima, s kojima su jedino mogli na stadion, zaista stiglo u Bruxelles nismo mogli doznati, ali po gradskome su središtu jučer viđani Bad Blue Boysi u manjim skupinama, ukupno ih se moglo izbrojati šezdesetak.

Nisu izazivali nerede, a i policija je bila diskretna. Ni traga od željeznih prepreka, bojnih kola i vodenih topova, kakve se inače redovito viđa oko irskoga puba O‘Riley’s preko puta Burze na Bulevaru Anspach kada se god tamo preko satelita gleda neka utakmica engleske nogometne vrste. Uz poneko je križanje u središtu bio parkiran po policijski kombi s po tri policajca u njemu, a od dvočlanih policijskih ophodnja moglo se doznati da ni drugdje u gradu, pa ni oko stadiona u Anderlechtu, nereda nema.

U utorak navečer u među turistima popularnome pubu “Delirium tremens”, nedaleko od “najljepšega glavnoga trga u Europi” Grote Markta/Grand Placea, susreli smo dvije skupine starijih Boysa, iz Zagreba i Križevaca, koji su nas uvjeravali da će ovaj put sve proći u miru.

Komentara 4

OB
-obrisani-
17:10 02.12.2009.

Ipak su to pravi Hrvati dakle biče na kraju razbijanja, ekscesa i incidenata.

XP
xPhoto
17:51 02.12.2009.

Sumnjam da se ti primitivci mogu kontrolirati.

UD
udrimuski
19:11 02.12.2009.

ma to su krasni dečeci, frizura talijanka, fantica na slamčicu i mekdonalds hambič. dobri ko kruh namazan medom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije