Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Azzurri trenirali na terenu koji je pripadao mafiji

\'Italy\'s Antonio Cassano (obscured) celebrates with teammates after scoring against Estonia during their Euro 2012 Group C qualifying soccer match at the Braglia stadium in Modena June 3, 2011. REUT
Reuters
14.11.2011.
u 22:19

Talijanski nogometaši uoči današnje prijateljske utakmice s Urugvajem u Rimu odradili su trening na mafijaškom terenu!

Naime, za vrijeme boravka u Calabriji, izbornik Cesare Prandelli namjerno je želio trenirati na terenu koji je država konfiscirala od ozloglašene Ndranghete.

– Željeli smo ohrabriti lokalno stanovništvo da se i ono počne služiti tim terenom i dolaziti na njega – rekao je Prandelli.

Ključne riječi

Komentara 1

SE
serđo
22:40 14.11.2011.

ndrangheta nije mafija. mafia je na siciliji. ndrangheta je ndrangheta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije