Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ožujsko kup

Azijski Hendikep osvojio turnir, a za nagradu ide u Brazil

ožujsko kup
Foto: Pragma komunikacije
1/6
08.06.2014.
u 10:45

Pobjednička momčad „Azijski Hendikep“ slavila uz ambasadore Ožujsko kupa Darija Šimića i Matea Beusana – Atmosferu Žujinog malonogometnog spektakla u Zadru dodatno zagrijala Severina.

Malonogometna ekipa „Azijski Hendikep“ iz Rijeke osvojila je Ožujsko kup i put na najveći nogometni spektakl u Brazilu. Napeta nogometna bitka najboljih ekipa iz 16 kvalifikacijskih turnira najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj vodila se pod budnim okom ambasadora turnira Darija Šimića i Matea Beusana u ulozi glavnog suca.

Drugo mjesto osvojila je osječka ekipa „Hrkljuš“, dok je treće mjesto pripalo ekipi „Stolarija Ban“ iz Zagreba.

Najbolje domaće malonogometne ekipe svojim su nastupom bodrile brazilske plesačice, dok su atmosferu dodatno zagrijavali voditelji finala kupa poznati komičar Ivan Šarić i televizijsko lice Darko Janeš. Vrhunac večeri, uz samo proglašenje pobjednika kupa, bio je Severinin koncert u popularnom Hitch baru koji je Ožujsko pivo darovalo zadarskim ljubiteljima nogometa i vrhunske glazbe.

Pobjedničkoj ekipi na putovanju u Brazil pridružit će se i najsretniji gledatelji odnosno ukupni pobjednici natjecanja u stolnom nogometu splićani Ante Prstec i Krešimir Nemec. Ožujsko kup održava se petu godinu zaredom. Sve detalje o dosad odigranim turnirima te fotogalerije svih prijavljenih ekipa možete pogledati na www.ozujskokup.com i na www.facebook.com/ozujsko.kup.

>>Pogledajte kako su Šuker i igrači oduševili Brazilce na otvorenom treningu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije