Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rekordna pobjeda

Azijske igre: Tajvan - Maldivi 127:23

\'Players try to score during the World Championship eighth of finals basketball match Serbia vs. Croatia, on September 4, 2010 in Istanbul.      AFP PHOTO / MUSTAFA OZER\'
AFP/Pixsell
19.11.2010.
u 10:51

Košarkašice Tajvana su na Azijskim igrama pobijedile Maldive 127:23 i tako se upisale u povijest kao reprezentacija koja je pobijedila s najvećom razlikom na tom natjecanju

U povijesti košarkaških natjecanja ostala je zabilježena visoka pobjeda Litve protiv Finske 112:9 na Europskom prvenstvu 1939. godine, a na EP-u 1953. selekcija SSSR-a je svladala Dansku 118:14.

Tajvanke su tako srušile rekord Azijskih igra od prije četiri godine kada su Kineskinje svladale Libanon 106:30. I na ovogodišnjem natjecanju odličnu reprezentaciju, koja je bila uvjerljiva protiv Indije 107:39.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije